Results 1 to 4 of 4

Thread: 321xzy

  1. #1
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    OZwego, New York
    Posts
    1,662

    321xzy

    When going to post a message, is it taking anyone else FOREVER for it to finally go through ?

    It used to take 3-7 seconds, now its 30-60 seconds....


    Did they reduce their bandwidth or something ? ITS dang slow and sometimes its not worth waiting an eternity for it to load up yer message..... (as i load another one!) lol
    "There can be no tradition without innovation."
    - Earle Hitchner, Irish music journalist

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Vestavia Hills, AL, USA
    Posts
    1,680
    Hey d3, I've noticed that lately myself.

    Your hunch on the bandwidth must be correct.
    I'm sure an adjustment will be forthcoming....
    I don't "go through channels." I dig my own....

  3. #3
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Home of the World's Largest Six Pack
    Posts
    2,180
    My advice: Copy your message before submitting. If the thing never posts, you don't have to type the whole dang thing over again. If you try again, watch for a double post and delete one of them.

    What's the problem, anyway? Has the server gotten too slow?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Leesburg, VA
    Posts
    719
    I believe Steve P. posted something a little while back about Jeff D.'s server having some trouble. I wonder if that might not be the cause of the pokeyness?
    Lisa



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •